Popis Boilie Směs Nikl Sójový Izolát
Vzniká při zpracovávání sójových bobů odstraněním oleje a povrchového obalu. Výsledkem procesu jsou nízkotučné vločky, které se používají na výrobu odtučněné sojové mouky, sójových koncentrátů a sójových izolátů. Následným izolovaním (odebráním) proteinu z nízkotučných vloček vznikají sójové proteinové izoláty. Obsahují až 92% proteinů.
Tento izolát obsahuje největší množství proteinů ze všech sójových výrobků. Jeho použití zlepšuje pojivost a ulehčuje rolování. Nejen díky svým vlastnostem, ale i díky vysokému obsahu proteinů, které jsou díky jeho předcházející tepelné úpravě lépe stravitelné, patří mezi nejvyhledávanější komponenty do suchých směsí. Má neutrální chuť a proto se hodí do jakéhokoliv typu boilies mixu.
Popis Boilie Směs Nikl Sójový Izolát
Vzniká při zpracovávání sójových bobů odstraněním oleje a povrchového obalu. Výsledkem procesu jsou nízkotučné vločky, které se používají na výrobu odtučněné sojové mouky, sójových koncentrátů a sójových izolátů. Následným izolovaním (odebráním) proteinu z nízkotučných vloček vznikají sójové proteinové izoláty. Obsahují až 92% proteinů.
Tento izolát obsahuje největší množství proteinů ze všech sójových výrobků. Jeho použití zlepšuje pojivost a ulehčuje rolování. Nejen díky svým vlastnostem, ale i díky vysokému obsahu proteinů, které jsou díky jeho předcházející tepelné úpravě lépe stravitelné, patří mezi nejvyhledávanější komponenty do suchých směsí. Má neutrální chuť a proto se hodí do jakéhokoliv typu boilies mixu.
6 důvodů, proč
nakoupit u nás
Poznejte nás
-
Doprava při nákupu nad 1000 Kč zdarma
-
Založeno 2000 - tradice prodeje již 25 let
-
Možnost nákupu na splátky
-
Možnost vrácení zboží do 14 dnů
-
Nejširší sortiment - v nabídce více než 100 000 produktů
-
Rybařině rozumíme - v teamu je i mistr světa