Popis Mléčné Proteiny Mikbaits 250gr
Balení velmi kvalitních a pro ryby zcela neodolatelý mlečný protein v balení po 250gr
Na výběr máte z 5ti příchutí, jmenovitě:
- Sušená Vejce (1.)
- Vaječný Albumin (2.)
- Kasein Kyselý Acid (3.)
- Kasein Sladký Rennet (4.)
- Lactalbumin (5.)
1. Sušená Vejce
- Sušené vejce se používají jako pojivo, zejména tehdy, pokud chcete dosáhnout rychlejšího rozpadu boilie.
- DD 5-15%
2. Vaječný Albumin
- Vaječný albumin je vynikající přísada pro vytvrzení či zpevnění boilie.
- Dodává mu váhu a výživnou hodnotu.
- Pokud se vám boilie při házení kobrou rozpadá, po přidání 3-5% albuminu máte po problému.
- DD 2-10%
3. Kasein Kyselý Acid
- Kyselý kasein neboli Acid casein nejvyšší kvality, který používají přední britští výrobci návnad.
- Velmi atraktivní, bohatý na aminokyseliny.
- Jemnost mletí 90 mesh
- Obsah proteinů 90%
- DD 5-25%
4. Kasein Sladký Rennet
- Sladký kasein neboli Rennet casein v absolutní top kvalitě, kterou jinde neseženete.
- Jemnost mletí 90 mesh
- Obsah proteinů přes 90%
- DD 5-25%
5. Lactalbumin
- Lactalbumin je super kvalitní rozpustný mléčný protein s atraktivním aminokyselinovým profilem a vynikajícími pojivovými a zpevňujícími vlastnostmi.
- Obsah proteinů 88%
- DD 5-25%
Mléčné Proteiny Mikbaits 250gr
-
299 Kč-40%Historie cen1. Tropická cena produktu: 180 Kč -40%2. Prodejní cena produktu: 299 Kč180 KčHlídat cenuCena se slevovým kódemBLACK -15%153 Kč -
Příchuť Kasein Kyselý AcidBalení 250gr199 KčHlídat dostupnost a cenuCena se slevovým kódemBLACK -13%173 Kč
- Výrobce Mikbaits
- Záruka 24 měsíců
Popis Mléčné Proteiny Mikbaits 250gr
Balení velmi kvalitních a pro ryby zcela neodolatelý mlečný protein v balení po 250gr
Na výběr máte z 5ti příchutí, jmenovitě:
- Sušená Vejce (1.)
- Vaječný Albumin (2.)
- Kasein Kyselý Acid (3.)
- Kasein Sladký Rennet (4.)
- Lactalbumin (5.)
1. Sušená Vejce
- Sušené vejce se používají jako pojivo, zejména tehdy, pokud chcete dosáhnout rychlejšího rozpadu boilie.
- DD 5-15%
2. Vaječný Albumin
- Vaječný albumin je vynikající přísada pro vytvrzení či zpevnění boilie.
- Dodává mu váhu a výživnou hodnotu.
- Pokud se vám boilie při házení kobrou rozpadá, po přidání 3-5% albuminu máte po problému.
- DD 2-10%
3. Kasein Kyselý Acid
- Kyselý kasein neboli Acid casein nejvyšší kvality, který používají přední britští výrobci návnad.
- Velmi atraktivní, bohatý na aminokyseliny.
- Jemnost mletí 90 mesh
- Obsah proteinů 90%
- DD 5-25%
4. Kasein Sladký Rennet
- Sladký kasein neboli Rennet casein v absolutní top kvalitě, kterou jinde neseženete.
- Jemnost mletí 90 mesh
- Obsah proteinů přes 90%
- DD 5-25%
5. Lactalbumin
- Lactalbumin je super kvalitní rozpustný mléčný protein s atraktivním aminokyselinovým profilem a vynikajícími pojivovými a zpevňujícími vlastnostmi.
- Obsah proteinů 88%
- DD 5-25%
6 důvodů, proč
nakoupit u nás
Poznejte nás
-
Doprava při nákupu nad 1000 Kč zdarma
-
Založeno 2000 - tradice prodeje již 24 let
-
Možnost nákupu na splátky
-
Možnost vrácení zboží do 30 dnů
-
Nejširší sortiment - v nabídce více než 100 000 produktů
-
Rybařině rozumíme - v teamu je i mistr světa