Popis Štěpka Borniak 10l
Druhy uzenářských štěpek má zásadní vliv na chuť, vůni a barvu výrobků, které udíme. Jsou jako koření - v závislosti na druhu dřeva, z jakého byly vyrobeny, se jedny hodí spíše k rybám, jiné k vepřovému a další pak k drůbeži.
Největší zábavou je mísení různých štěpek, díky čemuž vytváříme vlastní receptury. Pamatujme však na jedno - musíme mít jistotu, že spalované piliny jsou zcela přírodní - bez chemických příměsí, prachu a veškerých nečistot.
Březové štěpky
Zabarvují uzené výrobky na krásnou zlatavou barvu a způsobují, že získávají jemné a zároveň svůdné aroma.
Bukové štěpky
Používané ke každému druhu uzení. Nenahraditelné v případě vepřového, ryb a drůbeže. Zajišťují masu jasnou, zlatavou barvu. Ideální řešení pro začátečníky.
Dubové štěpky
Potraviny uzené s jejich pomocí jsou nasyceny přitažlivou chutí s lehkým nahořklým a karamelovým zakončením. Dubové štěpky zabarví výrobky dohněda.
Jablečné štěpky
Štěpka ze dřeva jabloně přidají masu přirozenou uzenou sladkost, které výborně doladí ryby, mořské plody i drůbež
Olšové štěpky
Používané k uzení všech druhů mas a ryb. Zaručí krásnou barvu, od tmavě zlaté až po hnědou. Jejich výjimečné aroma proniká hluboko do pokrmů.
Švestkové štěpky
Švestkové aroma je ideální pro zauzování ryb, drůbežího a vepřového masa.
Třešňové štěpky
Třešňová štěpka je velni jemná s lehkým ovocným aroma. Nejlepší je na drůbež, hovězí svíčkovou, jehněčí i vepřové maso.
Štěpka Borniak 10l
-
649 KčHlídat cenuCena se slevovým kódemBLACK -14%558 Kč
-
649 KčHlídat cenuCena se slevovým kódemBLACK -14%558 Kč
-
649 KčHlídat cenuCena se slevovým kódemBLACK -14%558 Kč
-
649 KčHlídat cenuCena se slevovým kódemBLACK -14%558 Kč
-
649 KčHlídat cenuCena se slevovým kódemBLACK -11%578 Kč
-
649 KčHlídat dostupnost a cenuCena se slevovým kódemBLACK -11%578 Kč
-
649 KčHlídat dostupnost a cenuCena se slevovým kódemBLACK -11%578 Kč
- Výrobce Borniak
- Záruka 24 měsíců
Popis Štěpka Borniak 10l
Druhy uzenářských štěpek má zásadní vliv na chuť, vůni a barvu výrobků, které udíme. Jsou jako koření - v závislosti na druhu dřeva, z jakého byly vyrobeny, se jedny hodí spíše k rybám, jiné k vepřovému a další pak k drůbeži.
Největší zábavou je mísení různých štěpek, díky čemuž vytváříme vlastní receptury. Pamatujme však na jedno - musíme mít jistotu, že spalované piliny jsou zcela přírodní - bez chemických příměsí, prachu a veškerých nečistot.
Březové štěpky
Zabarvují uzené výrobky na krásnou zlatavou barvu a způsobují, že získávají jemné a zároveň svůdné aroma.
Bukové štěpky
Používané ke každému druhu uzení. Nenahraditelné v případě vepřového, ryb a drůbeže. Zajišťují masu jasnou, zlatavou barvu. Ideální řešení pro začátečníky.
Dubové štěpky
Potraviny uzené s jejich pomocí jsou nasyceny přitažlivou chutí s lehkým nahořklým a karamelovým zakončením. Dubové štěpky zabarví výrobky dohněda.
Jablečné štěpky
Štěpka ze dřeva jabloně přidají masu přirozenou uzenou sladkost, které výborně doladí ryby, mořské plody i drůbež
Olšové štěpky
Používané k uzení všech druhů mas a ryb. Zaručí krásnou barvu, od tmavě zlaté až po hnědou. Jejich výjimečné aroma proniká hluboko do pokrmů.
Švestkové štěpky
Švestkové aroma je ideální pro zauzování ryb, drůbežího a vepřového masa.
Třešňové štěpky
Třešňová štěpka je velni jemná s lehkým ovocným aroma. Nejlepší je na drůbež, hovězí svíčkovou, jehněčí i vepřové maso.
6 důvodů, proč
nakoupit u nás
Poznejte nás
-
Doprava při nákupu nad 1000 Kč zdarma
-
Založeno 2000 - tradice prodeje již 24 let
-
Možnost nákupu na splátky
-
Možnost vrácení zboží do 30 dnů
-
Nejširší sortiment - v nabídce více než 100 000 produktů
-
Rybařině rozumíme - v teamu je i mistr světa